Magamról

Sóki ErzsébetMár gyerekkoromban megfogalmazódott bennem, hogy felnőttkoromban pedagógusként szeretnék tevékenykedni. Eredeti végzettségemet tekintve szociálpedagógus vagyok. Ez után az ELTE Pedagógia és Pszichológia karán pedagógia szakos bölcsész és tanári diplomát szereztem. Ezt követően találtam rá a fejlesztőpedagógusi hivatásra, melynek alaposabb megismeréséhez az ELTE Pedagógia és Pszichológia karán folytattam tanulmányokat.

Felismerve, hogy a leghatékonyabb fejlesztés a mozgás útján valósulhat meg, elvégeztem a Dinamikus Szenzoros Integrációs Terápiát (Ayres terápia). Több éves tapasztalattal, látványos eredményeket értem el – 1-10 éves korú – gyermekek fejlesztésében.

A fejlesztőpedagógusi munkát élethivatásomnak tekintem, teljes szívvel-lélekkel és szakmai elhívatottsággal végzem. A pedagógusi hivatás végzésében rendkívül fontosnak tartom a gyermekközpontúságot, a rám bízott gyermekek személyiségének megismerését és egyéni szükségleteiket figyelembe vételét.

Szeretek tanulni, új – számomra ismeretlen – szakterületen jártasságot szerezni, vallom az „élethosszig tartó tanulás” elvét. Érdeklődési köröm a pedagógiától – a szabadidős tevékenységek szervezésén keresztül – egészen a pszichológiáig terjed.

Mint édesanya jómagam is megtapasztalhattam, hogy mennyire nehéz a gyermekem számára megtalálni a legoptimálisabb fejlesztési lehetőséget. Én ebben nyújtok segítő kezet – teljes szakmai elhívatottsággal – a hozzám bizalommal forduló szülőknek és gyermekeknek.

„Ha fölgyújtjuk a gyermekben a veleszületett szikrát, azzal mindig olyan magaslatok felé nyitunk utat, amilyenekről álmodni sem mertünk volna.”

Kristine Barnett

A Balance Fejlesztő Stúdióban barátságos környezet várja Önöket és gyermekeiket!

Üdvözlettel:

Sóki Erzsébet